Inlägg

Jag verkligen älskar löshår

Sponsrat inlägg i samarbete med Pozehair.se

Även om man inte kan tro det så använder jag ofta löshår när jag ska på ett bloggevent.

Jag blir ofta bjuden på olika event både pressevent och olika bloggevent. Det finns festfixare i Stockholm som alltid bjuder in mig och jag hinner inte gå på alla. Numera så kan man inte se några event då det råder en jobbig Pandemi runt om i världen.

Nedan bild har en vän som är fotograf tagit på mig. Jag är väldigt nöjd med bilderna och det är tack vare att håret var rätt stylat.

När detta med Pandemin är över då ska jag verkligen synas på alla event igen då jag har törstat efter fest och galor. Det spelar ingen roll om jag är inbjuden någonstans dessa dagar jag vill ändå alltid vara fin. Jag verkligen vårdar mitt hår och har genom tiderna fått väldigt mycket beröm. För mig betyder håret mer än rätt kläder. Jag är inte så noga med att alltid vara finklädd, men jag är dessutom väldigt noga med hur mitt hår ser ut.

Jag använder mig ofta utav löshår och då väljer jag dem som finns hos Pozehair Har man löshår dvs expansion så kommer man alltid känna sig fin oavsett om man är finklädd eller inte. Man behöver heller inte heller lika mycket smink då man utstrålar säkerhet när håret är på topp.

Jag brukar göra inpackning med äggula och cocosolja vilket är jättebra för både hår och hårbotten. När jag ska styla håret så använder jag vatten och socker som jag sprayar håret med. Vatten och socker sliter heller inte på håret lika mycket och ger en enorm glans. Dagen efter måste man dock tvätta det för annars kan det lätt bli klibbigt. Det bästa jag vet är att på sommaren bada i saltvatten för då får håret en extralyft av både saltet och solen som tårkar håret.

Du måste även testa:

Poze Repair & Rebuild Masque – 200ml

Denna mask som är avsedd för håret hittar du också hos Pozehair.se och du kan även sova med den och tvätta ur på morgonen. Då får du silkeslen hår som glänser hela veckan ut. Den är dessutom rik på antioxidanter, keratin och vegetabiliskt protein. För att dryga ut den kan du kläcka in en äggula för äggula innehåller 60 % fett vilket är super för slitna hårtoppar.

Poze Premium Tape On Extensions – 52g

Nedan tycker jag är enklast att använda och jag som har mörkbrunt hår brukar då välja bruna nyanser. De har alla färger du kan välja bland samt så kan man även blanda lite. För har man lite blandade färger så indikerar det mer hår och tjockare. Jag har typiskt fint hår dvs tunnar hårstrån men jag har många hårsäckar. Jag är ganska nöjd med mitt hår men gillar att leka med håret lite.