Inlägg

Nu är alla flyttfåglar på väg hem

Sponsrat inlägg i samarbete med nätdejtingtips.se

Nu börjar det verkligen att bli varmt igen och på tisdag är det 12 grader i Stockholm.

Jag och min man passar nu på att vara ute så mycket som möjligt. Tur att jag har honom den dagen jag lärde känna honom var min lyckligaste dag. Jag önskar alla människor att de verkligen ska hitta sin partner dvs sin tvillingsjäl.

Man ser nu alla nykära unga människor på stan som går hand i hand. Antingen fikar de eller så kramar de om varandra. Sådana stunder kan göra mig så glad för då faller tankarna tillbaka till när jag var yngre och singel.

Det är långt i från alla som i dag har en partner och kanske inte blir lika glada som jag blir när man ser lyckliga par. Vissa kanske är ensamma och har varit det väldigt länge. Hur roligt är det tex att bli inbjuden på bröllop när det står att man ska ta med sig sin partner. Man kan då inte bara “låna” någon för att ta med sig på bröllopet.

Hur löser vi då detta problem?

Vad man kan göra är tex att börja dejta för att hitta den rätta partner. Du behöver då verkligen börja dejting för att inte bli ensam på sådana inbjudningar. Hos nätdejtingtips.se kan du jämföra olika dejtingsidor om du vill hitta någon på nätet. För har folk försökt para ihop dig redan med alla möjliga kandidater och det ej har funkat då ska du verkligen prova på egen hand.

Vad ska man inte säga till en som är singel?

 1. Ge bort en bok som handlar om singlar
 2. Fråga dem varför de är singlar
 3. Bjuda in dem på parmiddag
 4. Fråga om de har barn
 5. Fråga om de söker efter en partner
 6. Fråga vad som är fel på dem

Vad kan man som singel göra?

Det finns mycket du kan göra som singel också. Här listar jag vad du kan göra som singel:

 1. Se på film hemma
 2. Promenera ute med hunden
 3. Sova när du vill på dagen
 4. Bara tänka på dig själv när du ska välja mat

Vad kan du göra när du har en partner?

Det finns ännu mer du kan göra om du har en partner. Här listar jag vad du kan göra med din partner:

 1. Gå på bio
 2. Äta ute
 3. Promenera hand i hand
 4. Resa tillsammans
 5. Gå på bröllop
 6. Närvara på parmiddag
 7. Listan kan göras väldigt lång så passa på nu innan sommaren är här.