Inlägg

Övergivna vackra hus i Sverige

Sponsrat inlägg i samarbete med villaförsakring.se

Jag har börjat intressera mig för övergivna vackra hus, platser och slott i Sverige.

Jag visste inte att folk verkligen kunde bara överge sådana vackra slott och bara sticka i väg. Man vet heller inte vart folk tar vägen och varför hus och hem blir övergivna. Jag har turen att min man tjänar väldigt bra och därför har vi råd att bo väldigt stort som du kan se på nedan bild. Vårt hus är 3 våningar så nog har vi plats för både event och fester.  Det är för oss en självklarhet att ha vår villa försäkrad för allt kan hända. Nu är inte vårt hem en f.d övergiven plats utan vi har fått ärva den från min mans sida. Jag hade turen att bli kär i någon som redan hade det gott ställt.

När man väl också vill köpa ett övergivet slott eller villa är det bra att ha en villaförsäkring så att det inte blir så dyra kostnader om man vill renovera från topp till tå. Man brukar se stora skador på hus, villor och hem som är övergivna.

Allt behöver inte bli förstört för att de är övergivna man kan lika gärna ha en vattenskada i huset. Tex om man installerar något fel och det sker en olycka så är det alltid bra med en villaförsäkring.

Uteplats

Vi har också en uteplats med rottingmöbler som är inglasad. Ni kommer se fler bilder av mitt hus med tiden när det blir lite varmare ute. Vi har inte varit ute så mycket dessa dagar då det dessutom har snöat mitt i april. Jag har aldrig förut varit med om att det snöar i april detta är ju inte kul. Man vill kunna fira påsk med sina barn och leta ägg när det är varmt.

Hur firar ni påsk?

Jag har alltid undrat hur andra firar påsk och vilka lekar de hittar på med barnen. När ni väl leker med era barn var alltid försiktig och var noga med att ha en villaförsäkring om ni som jag bor i en villa. Vår villa är så stor så allt kan hända hos oss då är vi noga med rätt försäkring.

Du kan också på hemsidan jag länkat til ovan läsa mer om dessa regler om vad det är för skillnad på olika försäkringar och vilka du kan välja bland.