Okategoriserade

Livets goda mat och bil

Jag har två intressen här i livet att laga mat och att åka bil

Ni som följer denna blogg vet om att jag är utbildad kock och älskar att laga mat. Jag har nog lagat mat sedan jag var 13 år gammal. Jag har bjudit hem massor av folk på mat både inom yrket och privat. De som får äran att komma hem till mig vet hur viktigt det är att man också kommer i tid.

Har du en fungerande bil så är det säkert inga problem. Ibland vet man inte ens om att bilen kanske inte kommer att fungera. Det kan hända vem som helst. Så för guds skull är du inbjuden hem till mig med 3 rätters middag är det bäst för dig att du också kommer i tid. Då önskar jag att du åker i väg 30 minuter innan du hade planerat att åka i väg.

Har du ändå otur med bilen så kan du faktiskt åka och laga den innan du besöker mig. Bor du i närheten av Haninge kan du alltid åka in till Volkswagen Haninge för att få hjälp med din bil. Hos dem kan du även köpa nya däck både sommardäck och vinterdäck. Tänk på att vissa gator får man inte ens köra med vinterdäck även när det är vinter. Då är det extra noga kontroll överallt så jag vill ej att du kommer försent på middag hos mig där jag både bjuder på kaffe, bakelse och varmrätt.

De på Volkswagen Haninge är proffsiga och ligger i Tyresö. Det är även nära och bra om du bor i Stockholm eller Sigtuna. Ta dig en tripp till dem för att reparera och underhålla bilden för att inte missa mina maträtter någonsin. I Uppsala så kan man också få liknande hjälp hos Möller bil.