Inlägg

Ladda överallt

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq.se

Det är bra att ha fler

När man köper en ny mobil eller platta så brukar det inkludera en laddare med själva paketet. Och jag antar att du gör precis som jag – du sätter laddaren i en kontakt i det rum du befinner dig. Men sen då ? Jag vill ju kunna ladda min mobil vart jag än är hemma utan att behöva dra ut den där sladden och flytta den.

Överallt

Jag har hittat en bra sida som har ett stort urval av laddare. Vare sig du behöver en laddare hemma eller i bilen. Eller varför inte en trådläs laddare som du kan lägga på ett bord.

överallt

Om man har en trådlös laddare slipper man dra ut sladden ur telefonen ifall det ringer. Jag tycker den här är super och har en sån här laddare bredvid mig framför tv’n på ett litet bord. Då slipper jag fumla med den där sladden och inte hinna svara i telefon om det ringer.

Den har också ett halksäkert material där du lägger din mobil så den inte halkar åt sidan och åker i golvet. Ibland har man bråttom och bara lägger mobilen på laddaren och den kan då hamna på sniskan, men det behöver man inte vara orolig för då.

Fyndiq överallt

Fyndiq.se är sveriges största marknadsplats för fynd. Här finns fynd för precis alla och när du ändå är inne och tittar på laddare tycker jag du ska titta runt på sidan. Du ser lätt kategorierna som finns lätt längst upp på deras sida. Och sen är det bara att klicka runt.

Beställer du flera olika produkter kan din leverans komma i olika paket.  Det är för att du beställt från olika butiker som samarbetar med Fyndiq.

Det som jag också tycker är bra med Fyndiq är för att på varje produkt ser du ungefär när din produkt kommer att levereras.