Okategoriserade

Alla människor vill bo stort

Att bo stort är någon vi alla människor önskar oavsett hur många vi är i hushållet.

Det sägs att Aaron Spelling som bara har en dotter hade ett mycket stort hus. Ca 200 av rummen hade dottern aldrig besökt för att det fanns så många rum. Tänk att ha rum till allt dvs gym, kontor, sällskap, flera kök, sporthall, bio och massa annat.

Man ska förutom massa rum även ha folk som jobbar inom olika saker i huset. Du ska ha folk som endast finns för att laga nyttig mat en utbildad kock och dietist i en. Man vill inte ha en dietist som ska prata om vad som är nyttigt eller inte nyttigt. Man vill liksom att den person som kan allt detta också lagar mat så att du slipper allergi av olika slag.

Man vill även ha en massör i huset och någon som är utbildad inom reiki healing som kan ge dig healing innan du ska sova varje natt. Listan kan göras lång på allt som reiki är bra för.

Hur hittar du en bostad att trivas i?

Vad du kan göra är att jämför mäklararvode innan du bestämmer dig för vilken mäklare du ska anlita. Det finns många duktiga mäklare därute som verkligen kan hjälpa dig med alla dina behov stora som små. Inget problem är för stort eller för litet för att lösa. Vi kan lösa det mesta av våra problem bara vi benar ut dem först.

Tex så åt jag svarta inlagda oliver i går och vaknade med huvudvärk i dag.

Du ska inte äta svarta oliver om du är känslig om histaminer och dessutom inte inlagda. Alla Oliver är inlagda så det är omöjligt att äta dem som är färska. För hur man än gör så gör man fel när det kommer till inlagda grönsaker. Bästa man kan göra är att se på livsmedelverkets hemsida för att inte göra fel när det kommer till din hälsa. Den enda sidan att lita på när det gäller livsmedel och näring.

Vår hälsa är det viktigaste vi har och här gäller det att göra allt rätt så att inget slår fel. För gör vi fel blir det jobbiga konsekvenser av det hela. Alla problem har också ett slut så du behöver heller inte vara orolig för din hälsa. Allt kommer att lösa sig med tiden.