Okategoriserade

Därför vill människor tjäna mer pengar!

Finns det någon som inte vill tjäna pengar på denna jord?

Tänk alla gånger man har varit utan pengar och mat. Nu behöver man inte vara utan mat eller pengar om du lyssnar på vad jag har att säga.

Detta kommer jag att lösa genom att när jag vinner pengar  genom  eller blir rikare så ska jag anlita någon som handlar åt mig. När du har mer pengar kan du bjuda över vem du vill och leva gott tillsammans. Det ska inte vara svårt att tjäna pengar tillsammans eller hur? Detta gör du bäst genom att spara dina pengar eller handla upp dem så att du kan leva ett gott liv utan att snåla.

Skaffa inte många barn så du har råd att leva och råd att slösa rikligt med pengar utan dåligt samvete. Folk gör fel när de skaffar för många barn och sedan inte vet hur de ska spara pengar. Man kan ej spara pengar om man har massor av barn att mätta då blir man bara fattig vad man än gör så blir det fel och fattigt.

Så tänk dig noga för innan du tar och skaffar fler än ett barn så att du kan  ge detta barn ett rikt liv. De rika barnen kan då vara med varandra och de barn som ej har pengar får då umgås med varandra.