Okategoriserade

Pyssel med glutenfri deg

Pyssel kan du göra med glutenfri deg

Du kan göra trolldeg om du vill eller riktig deg som är glutenfri så att barnen har något att baka med. Detta är också en bra pyssel att lära barnen att baka glutenfritt.

Jag hoppas att alla får en underbar och härlig påsk. Här hemma ska vi samlas och ha en riktig påskmiddag med nära och kära och jag hoppas att alla får plats. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Och det ska vi se till att det finns. Vi har tagit fram alla extra stolar som vi bara har. För i år ska vi träffas hela släkten och ta igen all den tid vi inte har fått vara tillsammans.

Barnen längtar efter att få träffa sina kusiner och andra och medans jag orkar med mat, dukning och allt runtomkring har jag satt dom vid bordet för att pyssla lite, rita lite kort och teckningar. Alla är uppspelta och längtar !

Här hemma firar vi inte Jesus död och återuppkomst utan vi firar att påskharen ska komma och ikväll när barnen har gått och lagt sig ska vi gömma en massa påskägg i huset och runt huset. Alla påskägg är gömda i garaget i en stor kartong.