Inlägg

Har du bytt däck?

Sponsrat inlägg i samarbete med mekster

För att slippa olyckor

Nu när det är maj så ska man absolut ha bytt till sommardäck. Om man inte bor i Norrland och har vinterväglag. Har du bytt däck ? Och när man byter till sommardäck så kan man lika bra kolla upp andra saker när det gäller sin bil. Visst kollas mycket upp på bilbesiktningen, men många tycker om att mecka med sin bil själv så man inte får nerslag på något.

Har du bytt däck ?

När man ändå tar bort sina vinterdäck kan man passa på att kolla sina bromsbelägg. Bromsbelägg ska man absolut inte vänta med att byta. Och är dom under två millimeter ska dom bytas omgående. Och det finns också bilar som larmar ifall du behöver byta dom. Men vet du vilka bromsbelägg som du ska ha just för din bil ?

Har du bytt däck ?

Mekster

Hos Mekster är det lätt att ta reda på vilka bromsbelägg som du kan köpa till din bil. Du skriver bara in ditt registrerings nummer på din bil och så får du upp dom modeller som passar. Mekster har ett stort utbud av bromsbelägg till dom flesta bilmodellerna. Så varför inte titta om det finns för din bil ?! Att köpa saker via nätet i dag är ju vardagsmat. Och dessutom slipper du åka runt och leta och behöver bara vänta på att dom kan hämtas på närmsta utdelningsställe. Här finns också tillbehör du kanske behöver för att byta dina bromsbelägg. Som tex bromsrengöring och monteringspasta. Allt för att det ska gå smidigt till att byta dina bromsar.

Vill du byta bromsbeläggen själva, men är lite osäker på hur du gör har mekster också “gör-det-själv” guider med bilder och instruktioner.

Efter att du hittat det du behöver så får du en orderbekräftelse till din mail så att du ser vad du beställt. Du kan antingen betala med kort, faktura eller genom delbetalning via Klarna. Och din leverans kommer efter 1 – 2 dagar när det gäller helgfria vardagar. Om dina varor skickas från en utav meksters leverantörer tar det några extra dagar.

När du har fått din leverans öppnar du den och ser till att du har fått rätt saker och att dom är kompletta. Har du fått fel varor, ångrat dig eller är något sönder och du måste returnera någon del så ska dom returneras i samma skick du fick dom. Du har öppet köp i sextio dagar från och med att dina varor levererats till ditt ombud.