Okategoriserade

Bra picknick mat kalla glutenfri pasta

Lätt att ta med en glutenfri pasta som är kall

Om du har barn så börjar nu alla utflykter komma innan det blir sommarlov. Barnen ska ha med sig mat och dricka och då är pastasallad en jättebra, mättande och lätt mat att ta med. Det är inte bara barnens utflykter som man kan ta med sig det på utan till jobbet eller om man ska åka någonstans. Jag älskar att göra pastasallad och får alltid för mycket då jag vill ha så mycket i både för smaken och för texturen i maten.

Pastaskruvar som är glutenfria så klart tycker jag är super att ha i sallad då dom både är mättande, tar åt sig vinäger eller dressing och är också lätta att äta.

Här kommer lite tips på vad du kan ha i :

  • tomat
  • gurka
  • paprika
  • purjolök
  • majs
  • groddar
  • sallad
  • ostbitar av någon hårdost