Okategoriserade

Vill du bygga din villa större?

Kan vara bra när du ska ha glutenfri knytkalas i din veranda

Har du titta på amerikanska villor de är alltid lyxiga och gigantiska. De ska alltid i valla filmer visa att man lever bra och lyxigt i America. De får säkert filmerna sponsrade från olika partier för att framställa USA på det sättet just politiker önskar det.

Här kan man verkligen ha knytkalas med glutenfri tema

När man ser alla dessa filmer så önskar man att man kunde få lite bygglovshandlingar för att själv kunna göra som man vill med sin egen bostad. Det kan vara komplicerat och veta vad som gäller om du ska bygga ut ditt hus för att få en veranda som de ofta har i amerikanska villor. I Sverige är det inte lika vanligt kanske något man hade på 1800 talet. 

Har ni tex sett serien Anne på Grönkulla där sitter alltid Annes styvmamma Marilla i Verandan tillsammans med någon väninna och stickar tröjor samt dricker hälsosam kaffe och te. En sådan veranda önskar man på sin villa för då har man också närmare in i huset samtidigt som man inte missar sommaren. Många villor i denna serie ser väldigt trevliga ut. Fast detta är inte en amerikansk serie utan detta är en serie som kommer från Canada. Mycket populär serie som har otroligt mysiga hus som man kan få inspiration i från om man ska bygga ett eget i framtiden.