Inlägg

Glutenfria våfflor till glass!

Visste du om att det fanns glutenfria våfflor du kan köpa med dig hem?

De må vara lite dyrare än vanliga våfflor, men har du som jag barn som ej tål gluten så är det ett måste. Tänk så roligt det blir sedan att få välja egen glass som om man vore på en glassbar. Detta är roligt för alla barn speciellt mina barn som inte kan köpa våffla med glass överallt. De måste alltid först fråga om det finns våffla som är glutenfri och ofta får de svaret nej. Det ser också konstigt ut om man tar med sig en egen och ber dem lägga in glassen.

Så den bästa lösningen blir så klart att vi köper glutenfri våffla eller strut så att vi kan äta glassen hemma. Är vi ute så får de köpa glass utan våffla utan bara glass i bägare.

Tänk på att du kan ta med dig glutenfri våffla och sedan köpa glass i bägare. Sedan får du ta en tugga av varje och vips så har du din egen glass i våffla utan gluten dvs glutenfritt. Det finns också fina posters på glutenfri våffla om du vill hänga upp i ditt kök för att poängtera för din att dina barn är glutenintolerant.

Men är det ramar och tavelramar så kan du vara säker på att du kommer hitta vad du behöver i denna online butik. Pryd ditt hem på bilder av glutenfria bullar och glutenfria bakverk i olika former och färger. Det är så kul när folk besöker och ser var man står i livet. Alla människor har inte förståelse för om ens barn inte tål gluten. De tror att en macka gör ingenting fast att barnen som ej tål gluten kan bli väldigt sjuka av gluten.

Då är det bättre att hoppa över mackan och äta något annat i stället om man är på besök hos folk eller ta med sig egen glutenfri bröd. Det finns ju även glutenfri knäckebröd som kan vara enklare att ta med om ni vill det.