Inlägg

Dra ned på bröd och gluten för att gå ned i vikt

Har du fått i dig för mycket bröd och kolhydrater?

Bröd i lag gör att vi människor går upp i vikt väldigt fort då det innehåller mycket socker och stärkelse. Om du skulle leva glutenfritt skulle det bli lättare för dig att gå ned i vikt. Tänk också på att glutenfri bröd innehåller mycket socker och kolhydrater så du lär inte komma i från det bara för att du äter glutenfritt. Vad du kan göra är att blanda in mer frön i bröd för att få ned kolhydraterna en aning.

Annars kan en behandling för din vikt också hjälpa dig lite att gå ned i vikt.

Denna innovativa behandling är säker och effektiv och har presenterats i många populära program som The Doctors och The View. CoolSculpting är något de på Bellakliniken står bakom starkt att de endast åstadkommer .vackra naturliga resultat.

Har du uteslutit bröd och gått ned i vikt men har överflödig hud?

Om du är bekymrad över överflödig hud vid buken kan en bukplastik, även kallad “bukplastik”, vara rätt för dig. Detta öppenvårdsförfarande stramar åt huden och musklerna vid buken, vilket ger en plattare, spänstig och mer tonad mage.

Är jag en bra kandidat för en bukplastik?

De flesta som genomgår det här ingreppet är män eller kvinnor som nyligen har gått ner mycket i vikt, antingen genom bariatrisk kirurgi eller genom diet och motion.

Graviditet kan också leda till att bukhinnan sträcker sig och lossnar, vilket gör en bukplastik till en idealisk efterbehandling . Detta passar både män och kvinnor lika mycket. Är man mån om sin kropp kan detta vara precis vad man behöver.

Som med alla kosmetiska ingrepp är det viktigt att du har realistiska förväntningar på vad en bukplastik kan göra för dig.

Detta ingrepp kan ge dig en plattare och mer tonad mage, men det kommer inte att ge dig sexpacksmuskler. Om du är ute efter dramatiska viktminsknings resultat är detta inte rätt ingrepp för dig. utan viktminskningen kräver eget arbete också, de fungerar på två sätt.