Inlägg

Ta med dig glutenfria bullar till jobbet

Vill du vara piggare på jobbet bör du satsa på all bröd som är glutenfri


Det bästa sättet för att få något gjort om du jobbar inom kontor är att äta glutenfritt för det har massor av fördelar. Tex så skapar gluten inflammation i kroppen, vilket gör att du blir trött och tänker långsammare. Gluten betyder ju klister och det är heller inte bra för din mage att få i sig för mycket gluten på en och samma gång. Om du nu äter bröd med gluten se till att få i dig omega3 dvs fiskolja så att du dämpar all inflammation du har i kroppen.

Det finns massor av fördelar med att leva glutenfritt för man går heller inte upp i vikt om man utesluter gluten. Kroppen har svårigheter att bli av med det som är gluten. Glutenintolerans är ärftligt och man tror att barn kan få det om deras mamma har haft någon infektionssjukdom under graviditeten.

Det finns så mycket man kan baka glutenfritt för de som inte tål vete. Tänk på att glutenfri mjölmix innehåller väldigt mycket stärkelse som heller inte är bra för vissa personer. Tex majsmjöl innehåller otroligt mycket stärkelse och detta kan ge huvudvärk till de som är känsliga.

Anledningen till att folk blir mer och mer känsliga för olika ämnen är för att vi använder mediciner som skapar obalans i tarmen. Man behöver byta ut medicinera eller minska dem för att börja tåla vanlig mat. Det handlar inte om att maten har blivit sämre utan det handlar om att folk tar för mycket medicin i onödan. Tex penicillin och kortison är mediciner som med tiden gör dig känslig för olika ämnen i maten. Använder du tex Treo eller ännu värre Treo comp ja då kommer du ha stora svårigheter. En annan sak kvinnor ska akta sig för är P-piller och hormoner för dessa kan ge kronisk migrän i flera år efter det att man har slutat med medicinerna.

Webbografi är en byrå för digital marknadsföring som förstår utmaningarna och möjligheterna i dagens digitala landskap.