Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Butiksdöden…

Just nu sitter de flesta av oss och väntar…

Väntar på bättre tider – eller?

Vad är det som händer egentligen?

Det är inte bara viruset som härjar utan en massiv butiksdöd…😔

Är det då viruset som har orsakat detta?

Både ja och nej vill jag svara på denna fråga.

För det är viruset som fick bägaren att rinna över…

Många små butiker har kämpat länge, länge, länge… Varför?

Är det nätet som har tagit över, eller är det något annat?

Oj vad många frågor det blev!

 

10 comments / Add your comment below

 1. Jag tycker vi ska handla mer lokalt, särskilt i små butiker, men samtidigt inte konsumera mer än vi behöver. Jag lever efter detta själv, med undantag för när något inte finns i lokala butiker. Då kan jag handla på nätet.

  1. Tack för ditt svar 🙂
   Vi behöver alla börja handla lokalt och ta ansvar över vår konsumtion.
   Jag önskar att alla börjar tänka som dig <3

 2. Intressant inlägg. Men jag tror ändå att många fortfarande vill gå i butik för att till exempel köpa kläder. Även om man kan köpa billigare och bättre kvalitet online kan det fortsatt ta emot lite att köpa något som man inte har testat. Kedjor som HM borde också kunna överleva detta. Men jag kanske har fel…

  1. Tack för ditt svar 🙂
   Nej nätet är inte min vision, men vi behöver se över vad vi konsumerar och hur vi väljer att konsumera. Forsättning följer på mina åsikter i nästa inlägg 🙂

Lämna ett svar

Till startsidan