Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

3 comments / Add your comment below

  1. Jag började röka när.jag var 16 år 1962 i smyg. Blev inte så mycket då pga pengabrist. 1981 slutade jag och min dåvarande man att röka. Det gick jättebra, vi var mycket ute och gick, gick på danskurser, gick med i gammeldans. .
    Men sen skilde vi oss efter tre år. Då tyckte jag att jag kunde “unna ” mej att ta en cigg.😮. Det blev flera. Träffade en ny man som också var rökare och jag fortsatte att röka. Maken mådde inte bra i bröstet, så den 22 mars 2020 slutade vi båda två, slutade verkligen, och har aldrig tagit ett bloss sedan dess. Kilon lades på kroppen tyvärr, men det får bli så.
    Önskar Dej lycka till 💕 Så här 20 år efter så är jag så tacksam att inte ha det begäret. KRAMAR

Lämna ett svar

Till startsidan