Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bernadotte vasen min släktklenod

Vasen ovan har ju visat tidigare och den är den stora Bernadotte-vasen av polerat rostfritt stål som lanserades under 2019 med en rad andra nya produkter.
De första produkterna i Bernadotte-kollektionen designade av Sigvard  Bernadotte lanserades under sent 1930-tal och de nya produkterna är framtagna med inspiration från hans design under hans era hos Georg Jensen.

2 comments / Add your comment below

  1. Det är nog ganska vanligt med tantskräck. Och det blir ju inte bättre av kommentarer som att de luktar lite konstigt. Men varför just tanter? Gubbar blir ju bara coolare när de blir äldre. Inte beskrivs de som skräckinjagande. Eller det kanske finns gubbskräck också. I varje fall bland tanter 🙂

    1. Gubbarna luktar väl ändå värre… 😂, nej ålder är bara en siffra så vi blir aldrig äldre än vi känner oss! 💖

Lämna ett svar

Till startsidan