Inlägg

Så kan du tjäna pengar på din blogg

Sponsrat inlägg i samarbete med hjalmarcompany.se

Har du en blogg och funderar på hur du kan tjäna mer pengar på din blogg? Skulle du också vilja leva heltid på bloggen och kunna jobba hemifrån?

Jag som driver denna blogg har börjat leva på den. Jag är släkt med svenska kungafamiljen och är utbildad kock. Hör och häpna har både varit inbjuden till Nobelmiddagen och serverat mat till mina egna släktingar på Nobelfesten. Dvs Kungen, Silvia, kronprinsessan Victoria, Prins Carl Philip och prinsessan Madeleine. Jag räknar ej Sofia och Daniel då jag inte är släkt med dem. De är ingifta släktingar till mig.

Min pappa är syssling till kung Carl Gustav vilket gör mig till fyrmänning till kungabarnen. Eftersom de inte har så många släktingar så håller de reda på sysslingar och pysslingar som i mitt fall.

Hur gör man då om man vill kunna leva på bloggen?

Börja med att anlita hjalmarcompany.se som hjälper till med SEO som innebär sökordsroptimering. Jag själv tex har optimerat orden mat blogg och nobelfesten för att mina släktingar och mat intresserade ska hitta hit.

Har du kurser inom matlagning?

Då kan du optimera just ordet matlagning Uppsala om du vill locka till dig folk som bor i Uppsala. Eller om du vill hålla kursen i Stockholm då optimerar du orden matlagning Stockholm. För då får du mer trafik till din blogg och kurs och på detta sätt kommer du att tjäna mer pengar. Finns du inte så syns du inte vilket är så sant. Se också denna kostnad som en “hyra” på nätet så att du kan börja tjäna mer pengar digitalt.

Alla företag kan inte ha fel!

Det finns tusentals företag därute som arbetar på detta sätt med Hjalmarcompany.se för att öka sin verksamhet. Ökar man sin verksamhet kan man börja anställa folk och få en högre omsättning i bolaget. Ökar du också omsättningen och vinsten så har du också lättare här i livet med tiden.