Inlägg

Film om en manlig lycksökare

Sponsrat inlägg i samarbete med enklaavtal.se

Jag måste rekommendera en film som handlar om en manlig lycksökare.

Vi är vana att se filmer där unga fattiga tjejer springer efter rika gubbar. Denna gång såg jag en film om en kille i 30 års åldern som bara sprang efter tanter i 60 års åldern. Han var inte direkt ute efter deras pengar. Han var mer ute efter att ha en mamma och få en trygg framtid resten av sitt liv.

Han hade inte haft en mamma som hade brytt sig om honom under hans uppväxt. Få för honom var det viktigt att få träffa en trygg kvinna. Kvinna hade vuxna barn som inte gillade att denna kille så var så ung. Barnen ville inte att mamman skulle gifta sig med någon i deras egen ålder. Den äldsta sonen krävde att han skulle skriva under en samboavtal innan han flyttade in.

Enklareavtal.se

Hos enklareavtal.se kan du få tillgång till olika avtal som du då får betala för. Det är mycket enklare att gå in på denna sida och köpa enkla avtal än att först boka tid hos en jurist/advokat för att sedan ta sig dit. Glöm inte att deras tid är också väldigt dyra samt att din tid är dyr. För du behöver då träffa juristen eller advokaten på deras kontor och gå igenom vad det är du behöver hjälp med.

Allt är mycket enklare med digitala möten och att enkelt kunna skriva dem i sitt eget hem. Som samboavtalet kostar bara ynka 395 kr.

Sambo och 2 barn

Jag har min sambo och vi har 2 barn i dag trots att jag ser väldigt ung ut. Jag är född 1983 så jag är inte så ung men jag vet att jag ser väldigt ung ut. Jag får fortfarande visa legg på systemet och kan aldrig gå ut på en pub där det är 23 års gräns utan att behöva visa legg. Nu dessa tider så har jag heller inte gått ut så mycket då det är så mycket restriktioner överallt. Jag klarar mig att vara hemma och jobba hemifrån i den mån det går. Händer att jag går ut för att promenera lite men sedan är jag hemma igen.