Inlägg

För dig som älskar kaffe

Sponsrat inlägg i samarbete med bästtandblekning.se

Jag älskar kaffe över allt annat och skulle kunna gå hungrig en hel dag bara jag får dricka hur mycket kaffe som helst. Både jag och min sambo börjar och avslutar vår dag med en kopp kaffe.

Det har hänt att vi har haft slut på kaffet och den dagen har vi inte haft lust att jobba eller ens prata med varandra. Kaffe är ett sätt att både umgås med andra och umgås med varandra. Man får koffein och smaken som behövs för att sitta och gå igenom hur dagen har varit med sina vänner.

Varje gång jag bjuder hem vänner eller kollegor hem så går vi alltid igenom först vad vi ska dricka. Det är då antingen kaffe eller te som vi dricker. I Sverige så väljer de flesta att dricka kaffe och är det land tätt efter Finland de som dricker mest kaffe. Jag som bor växelvis i Stockholm och Tyskland är mest van med kaffe.

Nu till nackdelarna med kaffet

Det jobbig med kaffe är att man får missfärgade tänder och då måste man göra en tandblekning. Man vill gärna njuta av sitt kaffe varje dag resten av sitt liv. Man vill även ha vita fina tänder resten av sitt liv så vad gör man? Jo man ska då sköta sina tänder både av hygeniska själ och för att alltid ha fina vita tänder.

bästtandblekning.se

På Bästatandblekning.se så kan du jämföra olika metoder att bleka dina tänder och till vilket pris. Du slipper googla eller surfa för att hitta alla som gör tandblekningar utan har allt på en och samma sida. Detta är det bekvämaste sidan som finns om du behöver denna typ av hjälp.

Konferenser

När man ska på en konferens eller bara möta samarbetspartners över en kopp kaffe så vill man ha fina tänder och samtidigt njuta av vackra vita tänder som dessutom är jämna. Ingen vill skratta med fula bruna tänder det vore en skam för livet. Folk ska komma ihåg dig med fina tänder och inte minnas dig som killen med de fula tänderna dvs bruna och fläckiga. Folk dömer en 90 % efter hur man ser ut och 10 % på vad man säger. Oavsett om du säger smarta saker så kommer folk inte komma ihåg dig så länge som du har fläckiga tänder. Om du har vita fina tänder så kommer folk komma ihåg dig bättre även om du lagom till påsk kläcker ur dig något dumt.