Inlägg

Att planera sin vardag och mat!

Sponsrat inägg i samarbete med matkassetopplistan.se

Hur gör man när man har mycket att göra på en dag och många trådar att hålla i?

Jag vet inte riktigt ibland hur jag ska få tiden att räcka till. Jag må se väldigt ung ut men jag har två små barn att ta hand om som är 1 och 3 år gamla.

Jag har funderat på det här med matkasse skulle kunna underlätta vår vardag. För jag orkar verkligen inte att ta mig ned till en livsmedelsbutik tillsammans med två skrikande och gråtande barn. Just nu är båda sjuka också så att jag behöver stanna hemma med dem. Hos mattekasse topplistan kan man välja bland flera olika matkassar vilket jag anser är en väldigt smidig hemsida.

Dessa har du att välja bland

  1. Hello Fresh positiva med den att det är gratis frakt det gillar vår familj.
  2. Simple Feast både vegansk och vegetarisk för er som verkligen inte vill äta kött även här är det gratis frakt.
  3. Middags Frid min favorit just för att den är hälsosam för dig som vill få i dig alla näringsämnen.
  4. Linas Matkasse som är mina barns favorit då de är avsedda för just barnfamiljer. Den sägs också vara den billigaste av dem alla.
  5. Matkomfort för dig som vill laga till din mat fort som ögat

Fördelarna med att ha matkasse

  1. Du slipper bära med dig små barn för att handla. Vad ska jag göra både hålla i min 1 åring och alla varor nej tack!
  2. Det är betydligt billigare då det blir som ett paketpris
  3. Du sparar på din bensin och slipper även frakt
  4. Du glömmer inte att handla något dvs när du väl är hemma kommer du på att du har glömt att handla vissa detaljer.

Har du också små barn hemma och inte orkar gå i väg och handla med dem? I vissa butiker är det dessutom massa restriktioner om att man får vara högt X antal personer. Jag har själv sett långa köer utanför butikerna. Förr när man såg långa köer trodde man att det var någon kampanj dvs något var extremt billigt och då är det också värt att stå i kö. Nu är det inte ens billigt utan man står i kö för att man måste och inte för att få hem något till ett mycket bra pris.

Vi består av en familj på 4 personer det normala och många matkassar är också avsatta för detta antal. Så för just oss har detta passat oss väldigt bra.