Inlägg

Brygg hemma när du ska bjuda hem folk

Sponsrat inägg i samarbete med PGW

Jag har jobbat som kock både i tv och på massor av fina restauranger i Stockholm och Istanbul. Istanbul är lite friare gällande hembränt mm än vad det är i Sverige. Vi hade en person i Istanbul som då hämtade egna dryck han hade bränt hemma.

Han lämnade först bara några flaskor till oss personalen som vi fick smaka på. Det var så otroligt gott att vi ville då prova att sälja det vidare till våra gäster/kunder. Sagt och gjort han tog med sig flera flaskor. Vi började med att bjuda våra kunder på drycken och kunderna verkligen älskade det för det smakade piggelin fast med alkohol och kolsyra.

När kunderna väl älskade drycken lade vi till den på vår meny. Folk besökte restaurangen från alla hörn i Istanbul och fler och fler frågade efter denna goda dryck. Vi gjorde en drink av den och blandade den med päronsaft för att det skulle smaka extra piggelin av det hela. Denna man fick fler kunder tack vore oss så vi skrev avtal med honom för att själva tjäna ännu mer på alla kunder vi drog in.

Numera är han en av Istanbuls kändaste inom alkoholdryck och denna dryck finns även i Sverige. Jag vill inte skriva ut vilken dryck det är då jag inte får göra det då det är fullständigt tystnadsplikt kring detta.

Vill ni också brygga hemma och bli kända inom alkohol och dryck? Tveka inte har du god smak kommer du lyckas.

Nedan bryggsocker ger mycket god smak vid jäsning utan bismak och har fått massor av bra kritik. Här kan ni hitta allt inom hembryggningsprodukter.

Mycket god pärskovin då päriska är det godaste inom alla dryck om ni frågar mig tätt efter päron så klart.

Många dryck görs med persika tex persikate som är kall med isbitar och man kan lägga i alkohol eller brännvin. Det blir extra gott nu till sommaren om ni ska bjuda hem gäster. Obs tänk alltid på att hålla avstånd även om ni sitter utomhus och firar något med något ni själva har bryggt hemma.

Jag brygger numera allt hemma med hjälp av PGW som har precis allt ni kan önska er som kommer direkt levererat hem till er. Ni kan också ta kontakt med dem om ni har ytterligare frågor hur ni ska göra.