Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Torsk på spenatbädd och fetaost

Torsk på spenatbädd med fetaostäcke

Fisk bör man äta minst 3 dagar i veckan och det är gott och ofta lättlagat.

Ingredienser:

– 1 paket torskfilé (alt. annan fisk)

– 1 påse bladspenat (fryst, urkramad/stek ur vätskan)

– 250 g keso

– 100 g smulad fetaost

– 3 finhackade soltorkade tomater

– salt och peppar

– 3 ägg

– champinjoner

– paprika

Gör så här:

1. Lägg spenaten i en smord ugnssäker form.

2. På med fisken. Salta och peppra.

3. Blanda ihop keso, fetaost, soltorkade tomater och valfria kryddor. Hackad rödlök och oliver vore också gott i. Kläck ev. ett par ägg över alltihop.

4. Lägg champinjoner och paprika runt om i formen. Ringla över olivoja.

5. In i ugnen på 225° i ca 30 minuter.

6. Servera med ris, matvete, quinoa, blokålsris eller liknande.

Lämna ett svar

Till startsidan