Okategoriserade

Äntligen kvällspromenader i dom perfekta skorna.

Promenader i terräng.

Äntligen har jag kommit igång med mina kvällspromenader. Det är så härligt att vara ute och gå när solen gått ner och det fortfarande är ljust och lagom varmt ute. Jag har hittat ett nytt favorit stråk där jag går nu. Det är lite terräng samt uppför i skogen. Då är ett bra par skor ett måste. Det är svårt att hitta ett par skor som inte känns för varma. Jag gillar att gå där det är lite blandat så som skogsstigar och lite terräng men ibland blir det vanliga asfalts vägar. Jag älskar friheten över att själv kunna välja och inte behöva anpassa mig efter vad jag har för skor på mig.

Sköna skor är ett måste men det är svårt att hitta några som sitter skönt och inte blir för varma.

 

Jag har nu hittat dom bästa skorna när jag är ute och går. Det är ett par från Icebug dom har en bred och skön passform dessutom så är dom lätta att gå i och man får ett bra grepp när man går på alla typer av underlag. Samt så är dom otroligt luftiga, lätta och så älskar jag att man slipper knyta skorna utan det är bara att stoppa in fötterna och gå men att dom ändå sitter åt ordentligt.

 

Att vara snäll mot miljön är viktigt.

Skorna som jag använder är ifrån Icebug  och dom är dessutom klimatkompenserade.  Vilket jag gillar då jag gärna vill värna om miljön och klimatet.  Därför känns det extra bra och jag  blir så glad när jag hittar tillverkare som gör dessa skor. Mina skor som jag har är gjorda av återvunna PETflaskor, återvunnet gummi och ett speciellt foam som är gjort av alger från övergödda sjöar.

Ut och utforska ny mark och skog.

Nu kommer det att bli många promenader fram över kan jag lova och jag ska utforska nya fantastiska ställen. Vem vet vart nästa smultron ställe blir. Om du precis som jag har problem med att hitta skor som sitter skönt på fötterna. Då kan jag verkligen rekommendera dig att testa skor från Icebug. Skona jag använder heterEli Womans RB9X och är i färgen coral. Verkligen sommar fina och helt klart dom bästa skorna jag nånsin haft dessutom väldigt prisvärda.