Inlägg

Smaksättning

Sponsrat inlägg i samarbete med Click of Taste

Har du hört talas om smakkort eller Click bollar

Nu kan du lägga till fräscha “smaker” i dina torra produkter enkelt. Det är inget som du ska stoppa i munnen utan du lägger till den smaksättning du tycker om antingen med ett smakkort eller med click bollar.

Smaksättning

Smakkorten, eller Aromakorten  finns i fem olika smaker – mentol, ice, citron, körsbär och skogsbär. Antingen kan du beställa korten i en pack, fem pack, tio pack eller i tjugofem pack.

smaksättning

När du har fått hem dina kort lägger du din smak tillsammans med din produkt som du vill sätta mer smak på. Stäng igen förpackningen för att inte smaken ska försvinna och så är det bara att vänta en liten stund. För att det ska smaka något ska du vänta minst en timme och ju längre du väntar ju starkare smak får du.

Bästa resultatet får du om du väntar tre timmar beroende på hur stark smak du vill ha.

En annan sorts smaksättning

Vill du hellre prova Click bollarna så finns dom i flera olika smaker med hundra bollar i en förpackning. Och vet du inte vad du vill ha för smak och vill prova lite olika finns det ett mix paket.

smaksättning

När du beställer bollarna så får du också en pinne som du ska använda när du ska smaksätta din produkt. Det är för att du lättare ska få tag i en utav bollarna och placera den där du vill smaksätta. Och när bollen är på plats klickar du på bollen och smaken sprids i din produkt och du kan använda den.

Click applicator

Om du tror att det blir bökigt med att hålla på med bollarna även om du har din pinne som ett verktyg finns det ett hjälpmedel du kan köpa. En Click applicator fyller du på med din smak du vill ha och sen placerar du din boll i din produkt enkelt. Det medföljer en instruktion om hur du använder den då du också kan anpassa storleken på laddningen.

Click of taste

Alla dom här produkterna, både när det gäller korten, bollarna eller applikatorn hittar du hos Click of Taste ! Beställer du före klockan tre en vardag så skickas din beställning samma dag. Och leveranstiden är mellan en till tre arbetsdagar.

Beställer du för 499 kronor eller mer så får du dessutom fri frakt, annars betalar du 35 kronor.

Det finns flera olika betalningssätt att välja på och du har du har 14 dagars returrätt.

Bollarna innehåller bland annat vegetabilisk olja och är då en livsmedelskvalitet, men du måste tänka på att hålla produkterna utom räckhåll både för barn och djur. Produkterna ska inte ätas eller sväljas och bara användas i torra produkter som du vill ha en fräsch smak på.

Har du frågor om produkterna finns det både ett formulär som du kan skriva i på deras sida. Och det finns också en mailadress.

Har du eget företag med en webbshop och vill bli återförsäljare av dessa produkter kontaktar du Click of Taste. Med organisations nummer, kontaktperson, telefon nummer och vilka produkter om du skulle vilja sälja.