Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Emma Thorsell en svensk influencer

Har du koll på Svenska influencer?

En blogg som jag verkligen rekommenderar är den som drivs av vackra Emma Thorsell. Man får följa hennes hundar Molly och Bubbel. Molly är den som är riktigt känd och var med i julkalendern som alla barnfamiljer känner till.

Emma har också drivit eget PR och eventbolag som var väldigt populär bland influenser och företag som velat få PR. De som har anlitat Emma för dessa uppdrag har alla varit väldigt nöjda och fått mycket bra respons.

Emma är ofta utomlands bl.a Spanien och har hus därnere. Hon är också elitbloggare sedan flera år och var även elitbloggare redan på Finest tiden.

Hon är ofta på olika event och kändisfester och har koll på Stockholms inneställen. Hon har framträdd flera gånger i tv med sina hundar och hör och häpna. Hundarna har eget CV som man kan ta del av om man vill jobba med hundarna i framtiden.

 

Lämna ett svar

Till startsidan