Okategoriserade

Som utbildad kock älskar jag korv

Man är van vid att kockar är hemma och lagar mat eller hur?

Som kock älskar jag att resa i tjänsten och då brukar jag ta med mig hela min familj. Vi har också varit i skogen och lagat mat och vår speciellt är att grilla så klart.

Det vi då har grillat mest av är nog korv med bröd. Till korven så har vi med oss bröd och väljer då helst fullkorn. Sedan får vi ej glömma senap och ketchup. Den senap vi då väljer är den från Uppsala som heter fryissenap och vi har träffat grundaren som har sålt företaget vidare..

Tänk dig också när vi tar vår Luftgevär hos PN Jakt för att jaga hare eller liknande. Det är då som vi mår som bäst och är som mest hungriga annars jagar man inte eller hur.

Att älska naturen

Vår familj älskar naturen så vi är inte ute i naturen bara på sommaren utan vi passar på både till höst, vår och speciellt vintern. När det är vinter så smakar korven extra gott också. Om vi då fångar tex en fågel med luftgevär då grillar vi den också på plats desto godare blir det.

Färsk kött är godast oavsett vilket djur det handlar om. Något vi är extra duktiga på är att grilla lamm för då kommer den utsökta smaken fram extra bra.

Matbloggare jag följer

Folk som då råkar gå förbi när vi grillar brukar alltid tala om att det luktar så gott. Då brukar vi alltid bjuda på lite mat för det är inte ofta någon går förbi i skogen bara så där. Samt när man ska grilla mat i skogen så får man verkligen inte glömma att ta med salt också. En annan blogg som också är utbildad kock är Lotta som kallar sig för chefLotta. Hennes blogg heter matbloggaren och är också en matblogg jag följer. Jag följer den för att få inspiration och kommer nog också att laga de maträtter hon lagar på sin blogg.

Jag hoppas hon också kan följa min blogg. Jag skulle bli väldigt glad om hon kunde hitta min blogg och börja följa den. Gör hon inte det ska jag nog kommentera i hennes blogg för att hon ska upptäcka mig. Tillsammans kan vi göra mycket roligt när det gäller recept och mat. Man ska verkligen stötta varandra när man är i samma bransch eller samma arbetsplats. För ju bättre vi mår tillsammans desto godare och nyttigare mat kan vi laga ihop.