Okategoriserade

Populärt vitlöksbröd som alla gör

Laga med medans du har bra luft i hemmet

Det är många som har gjort det här brödet och det blir riktigt gott. Att bjuda på det här till en soppa är supergott och älskar du ost är det perfekt. När man lagar mat så kan luften i hemmet bli väldigt kvavt. Vi är ofta i vår villa i Stockholm vilket också gör att vi då kan skaffa oss ventilation Stockholm för vårt hem.

Dessutom är det väldigt många som har gjort det då det spridits som en löpeld på nätet ! Vad som också behöver spridas på nätet är bra luft när man lagar mat ofta hemma. Vare sig du lagar mat eller inte hemma så behöver du bra luft genom en bra ventilation som har humana priser.

  • 1 större bröd, exempelvis grekiskt bröd el en limpa
  • 100 g mjukt smör
  • 2 vitlöksklyftor
  • finhackad persilja
  • finhackad basilika
  • flingsalt
  • ca 150 g smakrik ost

Vitlök i mat kräver ännu bättre luft genom ventilationer

Som du ser så finns det både lök och vitlök i denna goda bröd. Då vet du hur det kommer lukta i ditt hem utan en ventilation. Har du dessutom en bra ventilation så slipper du denna lukt, bra va?

Sätt ugnen på 175 graders varmluft eller 200 grader vanlig ugnsvärme.

Rör smöret mjukt och tillsätt finhackad vitlök, finhackade örter så många som tycker om och lite flingsalt. Riv eller hyvla osten.

Skär till exempel ett kryssmönster i brödet, men inte hela vägen ner i botten. Fördela smör och ost i mellanrummen.

Sätt brödet på en plåt med bakplåtspapper och gratinera tills osten smält och ytan är frasig, 10-15 minuter. Servera genast!

Servera kaffe och te på maten

Kaffe och te luktar väldigt gott så då är det ingen fara med luften i hemmet. Till bordet ska du verkligen bjuda dina gäster på både kaffe och te om de önskar det. Så länge du har bra luft hemma genom en bra ventilation kan du nästan bjuda på vad som helst. När det blir kallt kan man inte grilla utomhus lika länge. Visst kan ni grilla korv med bröd utomhus. När ni fryser måste ni ändå snabbt in och då är det luften som gör om ni kommer trivas i ert hem eller inte. Man kan inte bjuda hem massor av vänner dör att sedan ha dålig luft.

Ventilation på jobbet

Även på en arbetsplats ska man ha bra luft genom att skaffa sig ventilationer. För man ska kunna arbeta bra och kunna arbeta länge dessutom. Vad det är för arbete spelar ingen roll då luften alltid måste hålla måttet för alla sorters behov.