Okategoriserade

Fruktsallad

Nyttigt och gott

I dag finns det så mycket god frukt ute i butikerna. Och i vissa perioder verkar vi vara dåliga på att äta frukt som är så nyttigt för oss. Och var inte feg om du hittar någon frukt som du aldrig har provat förut – fråga personalen i affären. Dom ska veta vad den smakar och vad du kan göra med den.

Nått som både är nyttigt och gott är en fruktsallad efter middagen. Eller varför inte som ett mellanmål.

Skär all frukt i lika storlekar vare sig dom är avlånga eller runda. då är det både lättare att äta och att få upp det. på antingen din sked eller gaffel.

Ha gärna lite vispad grädde eller glass till så blir det ännu festligare. Perfekt på helgen när man har tid att stå och skära all frukt. För det tar en liten stund att både skala, ta bort kärnor och hus och sen se till att få så perfekta bitar som möjligt.