Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kronprinsessans lägenhet

Förut kunde man ofta se Kronprinsessan Victoria hos pojkvännen Daniel Westling, som har våning på Banérgatan på Östermalm.

Scanias vd Leif Östling bor i ett litet hus utan sjöutsikt på Stora Essingen.
Förre IT-miljardären Johan Staël von Holstein sålde 2004 årets dyraste hus, mot Neglingeviken i Saltsjöbaden, för 27 miljoner kronor. Hur stor hans våning är vet vi inte utan det enda vi vet är hur mycket den såldes för.

Spara pengar är det bästa ni kan göra för att få leva lyx

Kanske har Johan råd med att leva i lyx då han jämför elavtal innan han spenderar pengar eller tar på sig spenderar byxorna som man brukar kalla det för. Hur gör ni själva när ni ska spara pengar? Gör ni som Johan eller lever ni bara för dagen? Det kan vara klokt att spara pengar på massa olika sätt för då kan man ha råd med mer i livet än om man bara tänker för dagen dvs en meter fram och inte mer. Alla dessa personer bor i Stockholm så ni vet om det.

Värmdö

På en gård på Värmdö bor Peter Wallenberg. Här har jag varit många gånger då en väninnas morfar bodde här när vi var små. Han lever säkert inte i dag längre utan var gammal redan då.  Percy Barnevik byggde också sommarställe här.

Carola är rikare än vad ni tror

En av förra årets dyraste villor i Sverige var ett hus med pool nära Strömma Kanalkrog som Carola Häggkvist tidigare har ägt. Carola har mycket pengar därför var också många måna om att få gifta sig med henne. (glöm inte vad Jesus sa:-det är lättare för en camel att komma in i en nålsöga en för en rik människa att komma till paradiset, och hon ska kalla sig kristen när hon väljer att vara rik.

Carl-Henric Svanberg bor på en herrgård i Sigtuna, som han köpte många år innan han blev vd på Ericsson.

 

Lämna ett svar

Till startsidan