Okategoriserade

Event med avloppsrensning

Hur jag gör mina event?

När man gör ett event så marknadsför man sitt varumärke. Det roligaste sättet är att få bakelser med sin egen logga på. Tex om jag skulle ha ett event hade jag velat att ett bageri skulle göra små bakelser med min logga. Då får folk verkligen smaka av din logga och aldrig kommer att glömma hur gott det var.

Pool party

Du ska helst bo i villa med pool inomhus så att du kan ha en pool party för gästerna efter maten. Glöm då inte att du då och då behöver en avloppsrensning så att det ej blir stopp så att dina gäster kan få bada i fred.

Sedan är det också bra om du på dina event som tex bloggare kunde hålla en kort föreläsning för dina gäster om värdet av att byta länkar som företagare. Jag brukar då endast bjuda in folk som är entreprenörer eller företagare. Alla har ju en hemsida oavsett i vilken bransch de jobbar. Något alla gäster också uppskattar är en kort föreläsning om hälsa och då ska en av dina inbjudna gäster jobba med hälsa. Något vi alla gillar är också personlig utveckling så låt även någon hålla en kort föreläsning om just personlig utveckling.

Jag brukar då alltid få hem sponsrad varor som dryck och plockmat jag brukar bjuda på. Brukar då tala om för mina sponsorer att jag kommer att blogga om det samt att gästerna kommer också att få ta del av vem det kommer i från. Jag har även fått hem skönhetsprodukter som jag då har givit bort till mina gäster i form av goodiebags. Sveriges största Eko bloggerska Tanja Dyredand sa då till mig att jag var en otrolig proffsig på att fixa event. Inte nog med det så hade jag även en vimmelfotograf och vinprovning för mina gäster. Det var så lyckat enligt mig och mina supernöjda gäster.