Okategoriserade

Rätt investering

Sponsrat inlägg i samarbete med Triol Kapital

Är du företagare och vill se till att det finns bostäder till alla?! Det kanske låter enkelt, men är ett stort projekt som man måste både planera och finansiera på rätt sätt. Och även om man har erfarenhet av ett sånt projekt så kanske man behöver hjälp med rätt investering.

Rätt investering

För att du ska kunna driva projektet behövs rätt investering när det gäller fastighetslån för mark och byggnad. Både när det gäller hyreslägenheter, bostadslägenheter eller bostäder som du säljer. Triol Kapital kan hjälpa dig och analyserar ditt projekt och du får ett erbjudande om finansiering innan avtal skrivs.

Varje projekt skräddarsys just för dig och ditt företag för att du ska få rätt fastighetsfinansiering.

Som företag och bostadsutvecklare kanske du har en bra plånbok för ditt projekt men behöver extra kapital. Då kan Triol Kapital hjälpa till med ett brygglån som är ett bra alternativ.

Rätt investering

Triol Kapital

Triol Kapital har en lång erfarenhet inom allt som har med både bank och krediter att göra när det gäller fastigheter. Vad som är bäst och hur allt ska finansieras. Triol Kapital lånar upp till 75 % av fastighetens värde och kan erbjuda upp till 24 månaders löptid. Och det om ditt aktiebolag eller bostadsrättsförening är svenskt.

Deras kontor ligger i Stockholm, men du och ditt företag kan bygga bostäder i hela Sverige. Du kontaktar dom enkelt antingen via telefon, mail eller via kontaktformuläret på deras sida. På deras sida kan du också läsa allt som har med företaget att göra och hur du kan få en finansiering till ditt projekt på fjorton dagar.