Okategoriserade

Tonfisk, Hummer, Regnbågslax, Räkor & mycket mer

Så vill du ha din fisk och skaldjur levererat hem? Om du älskar fisk och skaldjur, men inte har tid att gå till marknaden eller fiskaffären, varför inte få det levererat direkt hem till dig?

Det finns en fiskhandlare som erbjuder sina tjänster online, den snabbt växande fiskbutiken som levererar färska skaldjur direkt till din dörr. Givetvis är det fryst med den senaste frys tekniken för att behålla smak och kvalitet på allt de har från havet. Allt du behöver göra är att lägga din beställning och de tar hand om resten.

Några bland de mest populära produkterna finns lax, räkor, tonfisk och krabba. De har också ett brett utbud av andra fisk- och skaldjursprodukter som bläckfisk, musslor, rom och hummer. Du kan beställa dina skaldjur per förpackning i olika storlekar eller ta kontakt med personalen och se vad som kan ordnas, de gillar verkligen kundkontakten som gör det lättare. Och om du ska mata en stor grupp erbjuder de lådor som garanterat kommer att glädja alla .

Om du vill prova något nytt är det här stället för dig, eftersom de har ett stort urval av recept på sin webbplats som du kan följa. De håller dig också uppdaterad med de senaste nyheterna från fisk- och skaldjursvärlden så att du vet vad som händer. Kolla in på https://ishavet.nu/ redan idag.