Inlägg

Vad gör man inte för sin hälsa

Det finns så mycket du kan göra för din hälsa och för att må bra. Vi människor gör nästan vad som helst för vår egen hälsa. Vi behöver verkligen ha en frisk kropp om vi ska kunna jobba och orka. Man kanske är ensamstående mamma som inte har någon som hjälper till hemma. Vi behöver då själva göra allt som att städa, laga mat och hämta våra barn från skolor och dagis. Allt detta är också en stress för oss som då gör oss sjuka.

Hur gör vi då för att inte bli sjuka?

Jo vi kan tex besöka CBDguiden och lära oss mer om denna fantastiska läkande oljan. Vissa säger att den också är bra för vår fertilitet. Då alla hormoner producerar i vår hypofys och denna olja jobbar främst på dessa områden som också gör att våra hormoner och fertilitet kommer i balans. Tänk så mycket pengar sjukvården skulle spara in om man kunde stanna upp och testa all dessa CBD olja som faktisk kan göra mycket för vår fantastiska kropp.

Man får bättre hy, naglar och år också av denna olja. Är du riktigt rik kan du smörja in ansiktet med denna olja. Det har dessutom kommit ut produkter bl.a crèmer som man har i ansiktet med CBD olja. Hur många procent som finns i vet jag inte men det ska tydligen vara jättebra för vår hy. Samt om du också håller denna olja ett tag i munnen innan du sväljer så tas det upp av dina slemhinnor. Så även detta är bra för din del om du har tålamod.

Tänk så mycket gott du kan göra för din egen hälsa med denna olja. Samt glöm inte att gå ut i skogen och vila också för det kommer du också att behöva. Ta långa promenader och klä dig i varma kläder nu när det kanske är en aning kallt på kvällarna. Kvällar är alltid som mest kallt även i öknen kan det bli minusgrader fast att folk inte tror det.  Lev som en beduin ett tag och du kommer att märka att det faktisk kan bli kallt när det är kväll i öknen. På dagarna supervarm så man lär antingen svettas eller frysa.

Denna sommar har varit väldigt varmt i år också här i Sverige och vi hoppas nu att det alltid kan bli varmt i Sverige. Oavsett så är CBD oljan en bra sak att använda när det blir kallt tänk på det för det sätter i gång din blodcirkulationen också.