Okategoriserade

Torsk på spenatbädd och fetaost

Torsk på spenatbädd med fetaostäcke

Fisk är nyttigt och innehåller mycket protein som behövs för att du ska kunna bygga upp muskler. Samt fisken som finns i Norden är dessutom ännu nyttigare och innehåller knappt någon kvicksilver. För många fiskar kan innehålla farliga ämnen.

Med en torsk kan du laga många olika maträtter som du kan bjuda på. Du kan också dekorera fisk på massor av olika sätt så att det ser vackert ut. Glöm inte att man ska alltid se vackert ut och ju mer konstnärlig mat du tillagar desto roligare blir det att äta. Tänk på att dina vänner också kommer att bli glada när du bjuder dem på mat som du har dekorerat.

Är det dessutom fest eller möte då ska man verkligen se till att dekorera maten så att man själv blir stolt över hur duktig man själv har varit. Att laga mat är en konst och att dekorera maten är också en konst i sig. Du kan då kalla dig för matkonstnär om du vill. Det borde dessutom finnas ett sådant yrke.

Ingredienser:

– 1 paket torskfilé (alt. annan fisk)

– 1 påse bladspenat (fryst, urkramad/stek ur vätskan)

– 250 g keso

– 100 g smulad fetaost

– 3 finhackade soltorkade tomater

– salt och peppar

– 3 ägg

– champinjoner

– paprika